Kontaktiraj nas

TEL: + 86-576-86089873
Faks: + 86-576-85062320
E-pošta: sales@zjaike.com
Hangzhou Factory: NO.7,22nd St., Xiasha, Hangzhou, Zhejiang
Factory Taizhou: Yong'an Industry Zone, Taizhou, Zhejiang

Dom > Primerih

Primerih

Kot strokovni proizvajalec z bogatimi izkušnjami za več kot 24 let, AIKE široko paleto izdelkov vključuje sušilnik za roke jet, sušilnik za roke v zrak, inox roko lase in mala sušilnik za roke in različne elektronske komponente sušilnik za roke. AIKE razvojne ekipe se zavzema za vključevanje najnovejši tehnološki in oblikovanje inovacije z uporabo le vrhunske materiale za skupno zadovoljstvo uporabnikov. Primeri uporabe so:


Major mednarodno sodelovanje projekt: 2012 London olimpijske igre


Olimpijskih iger je najbolj vplivnih športni dogodek na svetu, in tudi ena od najpomembnejših dejavnosti v svetu. Olimpijske igre London 2012 imenovani naročil znamko roko lase---AIKE sušilnik za roke (AK2006H).


2012 London Olympic Games.jpg


Postaj, letališč in drugih javnih mestih: letališča Ningbo


Letališča Ningbo po vrstnem redu, varnosti, storitev razvoj načela odličnosti, potniki, lastniki tovora, letalske družbe, prisotnost enot zagotavlja vrhunsko zaščito. Higieno in okolje je zelo pomembno v letališče. Kot visoke tehnologije, visoko kakovost odvetnika, je blagovna znamka AIKE sušilnik za roke je zelo visoko frekvenco uporabljajo v glavno letališče na Kitajskem.


Ningbo Airport.jpg


Bolnišnice


Zaradi bolnišnice so kraj kjer čistoče zadevah, avtomatsko ročno sušilniki, so tudi zelo higiensko z veliko modelov, vključno s tehnologijo, ki zavirajo rast bakterij in plesni. AK2030 je bil pomagati bolnišnice olajšati njihovo breme na okolje za več kot 20 let! Vemo, da vsaka bolnišnica WC je drugačne oblike in uporabe zahteve, zato so vrsto učinkovita higiensko aparati za sušenje rok lahko izbirate, kot so AK2006H, AK2070, ki omogoča vaš objekt izbirali aparati za sušenje rok s pravico pretok zraka, zvok in raven energije za vaš objekt.


Hospital.jpg


Šola


AK2900 je zelo primeren za šole, saj ponuja prilagodljiv zvok in zračni pretok funkcije da volumen na minimum, tako da ne moti razredu uspešnosti. Poleg tega zaradi bodo spoznali prihrankov, gospodarske in okoljske, tako šole bodo tudi koristi od AIKE sušilnik za roke. Prehod iz papirnate brisače na energetsko učinkovitih aparati za sušenje rok omogoča šole za ohranitev porabe energije, zmanjšanje o odpadkih in shrani dreves, medtem ko tudi poučevanje študentov vrednost svoje poslanstvo trajnosti.


School.jpg


Velika razstavna dvorana: Canton Fair razstavna dvorana


Canton Fair (Kitajska uvoz in izvoz Commodities Fair) že imajo uspešno za več kot 60 let, ki je celovit mednarodni trgovini dogodek z najdaljšo zgodovino, največji obseg, največji paleto proizvodov in najboljši posel Rezultati na Kitajskem. Sodelovanje med AIKE sušilnik za roke in Canton Fair za več let, je bila imenovana dobavitelji Canton Fair leta 2015 2017, 370 aparati za sušenje rok predvideti Canton Fair razstava dvorana (razstavišča Pazhou) stranišča. Bi zdravo in udobno suhe roke izkušnje na stotine milijonov ljudi vsako leto.


Canton Fair.jpg


Restavracija verige: KFC


KFC, vstopil v kitajski trg za več kot desetletja, v tako zelo konkurenčen hitre hrane storitvena dejavnost, ohranila močno dinamiko razvoja. Natančna storitev je pomemben razlog, da KFC je nepremagljiv. Kadar odrasli ali otroci, vsi imajo domov občutek. Da bi povečali udobje strank, so AIKE aparati za sušenje rok, ki (AK2630T) v stranišča.


KFC.jpg


Zvezdica hotelov: Shanghai Hilton hotel


Hilton, vodilni svetovni Hotelska veriga, ustvariti "domov" luksuzno doživetje udobja kot cilj. Shanghai Hilton Hotel ostre zahteve podrobnosti povsod, z najbolj sodobno pohištvo, popolnoma funkcionalen kuhinja, sodobnimi aparati in AIKE blagovne znamke izdelkov: AK2030.


Hilton Hotel.jpg


Projekt sodelovanja Major: 2022 azijskih igrah Stadium


Azijske igre je največji celovito igre v Aziji, kandidaturi za azijske igre, Hangzhou predstavila koncept "zelena, inteligentni, Triffty in civilizirani", in to je tisto, kar AIKE sušilnik za roke držijo. Kot podjetje za razvoj hitri sušilnik za roke, AIKE samodejni električni aparati za sušenje rok popolnoma poosebljajo značilnosti "varstvo okolja" in "inteligenca". Po hudi konkurenci, AIKE sušilnik za roke je bila izbrana kot uradni roko sušilni stroji za 2022 azijskih igrah v Hangzhou olimpijski športni Center, glavni stadion azijskih igrah.


2022 Asian Games Stadium.jpg


Restavracija


Preoblikovanje, ki je potekala v številnih sodobno restavracijo znotraj modela v zadnjem desetletju, WC so postala področje, ki še bolj garner pozornost in okolje in slog restavracija stranišča so pogosto povezane z na kupca večerje. Skrbno izdelani umivalnic bo pozitivno vplivala na gostinske dejavnosti in sušilnik za roke je preprost in poceni način, da posodobite videz umivalnica. Poleg tega kot AK2800 nerjavnega jekla aparati za sušenje rok lahko izboljšali okolje umivalnico, ker ne povzročajo zamašitev za smeti pločevinke in pomoč pri reševanju težav, ki ne morem rešiti papirnate brisače.


Restaurant.jpg